Annons:
Tidningen SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6, 681 52 Kristinehamn
Tel.
Email: redaktionen@svenskdamfotboll.se
Till startsidan...
Svensk Damfotboll (SDF) Mejladress: redaktionen@svenskdamfotboll.se. Detta är en specialtidning om tjejfotboll som utkommer som papperstidning sex gånger om året. Det är en tidning med mycket fint magasinstryck och med UV-lackat omslag. Cirka 70 sidor per nummer! Vi bjuder på spännande läsning om landslaget, intressanta cuper och träningsläger. Tidningen har också en unik profil genom att skriva om såväl Allsvenskan ända ner till div. III. Tidningen startade 1989. 2017 innebär Årgång 29! Hemsidan, svenskdamfotboll.se, har funnits sedan september 2004. I vårt exklusiva Artikelarkiv här nedan kan ni se artiklar ända sedan starten 2004. En unik sammanställning. Under denna text i den blå kolumnen för Presenterade klubbar kan ni exakt se i vilka nummer vi har skrivit om olika klubbar i vårt avlånga land. År för år och i nummer för nummer ända sedan starten 1989. Om ni vill komma i kontakt med oss så är bästa sättet att snabbt sända ett E-mail till den adress som står uppe i det blå fältet till vänster om loggan. Klicka bara på mejladressen så kommer ni direkt till ert mejlprogram. Då vi sällan har möjlighet att svara i telefon under vanlig kontorstid, vill vi att ni mejlar oss istället. Därför står inget telefonnummer angivet. Vi svarar dessutom på alla mejl inom loppet av max 24 timmar, oftast mycket snabbare än så. Under Senaste nytt bjuder vi på nyheter både från oss själva men även från andra tidningar och våra radio och TV-kanaler.
  Till startsidan »  Lyssna på radiosporten » Nyhetsbrev » Artikelarkiv » Måndag, 25 September 2017 Tid: 08:08
  FILMER - ett nytt inslag är att vi har börjat filma, t.ex. U19-landslaget, Gothia Cup med mera. Här ser ni alla filmer på ett och samma ställe» PRESENTERADE KLUBBAR - Svensk Damfotboll har funnits sedan 1989. Här ser vi en unik redovsning över vilka klubbar vi har skrivit om» FACEBOOK - besök gärna vår FB-sida där det också står mycket intressant att läsa om damfotbollen. Läs mer» NOSTALGI - se härliga bilder från den oerhört dramatiska VM-finalen 2011 mellan Japan och USA
i Frankfurt. Läs mer»
 

Meny

Startsida
Föregående...


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/s/svenskda/www/poll/include/class_mysql.php on line 23
Poll ID 0 does not exist.

PRENUMERERA på Svensk Damfotboll. Du får sex välfyllda nummer för endast 440 kronor (inkl. moms och porto).


Sök på Internet eller
Svensk Damfotboll
Skriv in ett sökord:

Välj sökalternativ:


TillbakaNr 20 av 60HTML | Text | Föreg.    Nästa

Exklusiv VM-bevakning - tipsa era vänner

Datum : 2011-07-21


        Till startsidan»   Cupspecial»   Senaste nytt»

Torsdagen den 21 juli 2011
 
 
 
 SVERIGE JUBLAR - efter vunnet brons i VM i Tyskland. Det gick långt mycket bättre än vad många trodde på förhand. Sveriges damer imponerade stort och gjorde rakt igenom en mycket bra turnering, förutom i semifinalen mot Japan. Men då vi mötte vi också världens bästa lag. Genom sina lyckade insatser så är Sverige även kvalificerade för OS i London nästa år. Sedan blir det EM på hemmplan 2013. - Foto: Jan Fleischmann.
Läs vår artikel om bronsmatchen mot Frankrike⇒
Se vårt härligt collage från bronsmatchen och hemkomsten till Göteborg⇒
Se rörliga bilder från SVT när bronshjältarna kom till Landvetter⇒HÄRLIG NICK - av VM-turneringens bästa forward, amerikanskan Abby Wambach. Här i kamp med backen Azusa Iwashimuzu. Japan imponerade mycket stort i VM med en mycket teknisk fotboll och inte minst var det ett lag med VM:s klart bästa passningsspel. Vem hade trott på japanskt guld före VM?
- Foto: Jan Fleischmann.
Läs vår artikel om finalen⇒
Se vårt härligt bildcollage från finalen⇒
MARIE OCH LOTTA - med efternamnen Harmmarström och Schelin. Två stora bronshjältar i det svenska laget. Ingen webbsida följde turneringen så intensivt som vi gjorde från svenskdamfotboll.se. Inte minst bildmässigt.
Vår flitige fotograf Jan Fleischmann tog mängder av läckra bilder. När ni ser bildcollaget från finalen mellan Japan och USA så ser ni i slutet av denna kavalkad av bilder alla bildcollagen uppräknade i match efter match. Vi har där med bildcollage från Sveriges samtliga matcher och Brasilien-Norge med extra fokus på Marta.
- Foto: Jan Fleischmann. Titta och njut av VM i Tyskland 2011⇒

DELTA I VÅR OMRÖSTNING - vem vinner den allsvenska skytteligan. Vem tror du mest på? Delta i vår omröstning, alternativen hittar du nere till vänster på startsidan. Klicka här⇒FACEBOOK -
nu finns även svenskdamfotboll.se på Facebook. Gå in och gilla oss. Där vi länkar till intressanta länkar om tjejfotbollen, både från andra tidningar, men även till våra egna artiklar. Vi uppdaterar sidan dagligen. Facebook, som är ett s.k. socialt medium, har slagit igenom med raketfart både bland privatpersoner liksom företag.
Självklart vill vi också synas i dessa sammanhang. För dig som intresserar dig för damfotbollen så är det ett självklart val att besöka vår Facebook-sida. Så tveka nu inte - gå in och ange att "du gillar oss".
Läs vår nya Facebooksida⇒FRÅGOR OCH SVAR - vi som jobbar för tidningen Svensk Damfotboll bjuder er på stor läsning under ett års tid. Vi skriver om både högt och lågt inom svensk damfotboll. Allsvenskan, bredden, cuper och landslag med mera. Varje år ger vi ut 8 nr med drygt 70 sidor i varje tidning - numera helt i färg, vilket innebär cirka 600 sidor under ett års tid. Hur fungerar det då om man vill beställa tidningen? Urban Emilsson, chefredaktör och ansvarig utgivare ger svaren.
Läs mer⇒Beställ din prenumeration idag - du får under ett års tid åtta nr (600 sidor!) för endast 440:- inklusive porto

Klicka här för beställning⇒
Svensk Damfotboll - nr 5 blir det extra mycket om VM i Tyskland. Missa inte det! Utkommer i början av september.

 
Redaktion: Svensk Damfotboll
Kronogatan 23A
462 30 VÄNERSBORG   
  Telefon:
E-mail:
0521-131 70
Kontakta oss


 
Redaktion: Tidningen
SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6
681 52 Kristinehamn 
  Telefon:
E-mail:

Kontakta oss
Allt material på denna website är skyddat enligt svensk upphovsrättlagstiftning. Länka gärna till sidan.