Annons:
Tidningen SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6, 681 52 Kristinehamn
Tel.
Email: redaktionen@svenskdamfotboll.se
Till startsidan...
Svensk Damfotboll (SDF) Mejladress: redaktionen@svenskdamfotboll.se. Detta är en specialtidning om tjejfotboll som utkommer som papperstidning sex gånger om året. Det är en tidning med mycket fint magasinstryck och med UV-lackat omslag. Cirka 70 sidor per nummer! Vi bjuder på spännande läsning om landslaget, intressanta cuper och träningsläger. Tidningen har också en unik profil genom att skriva om såväl Allsvenskan ända ner till div. III. Tidningen startade 1989. 2017 innebär Årgång 29! Hemsidan, svenskdamfotboll.se, har funnits sedan september 2004. I vårt exklusiva Artikelarkiv här nedan kan ni se artiklar ända sedan starten 2004. En unik sammanställning. Under denna text i den blå kolumnen för Presenterade klubbar kan ni exakt se i vilka nummer vi har skrivit om olika klubbar i vårt avlånga land. År för år och i nummer för nummer ända sedan starten 1989. Om ni vill komma i kontakt med oss så är bästa sättet att snabbt sända ett E-mail till den adress som står uppe i det blå fältet till vänster om loggan. Klicka bara på mejladressen så kommer ni direkt till ert mejlprogram. Då vi sällan har möjlighet att svara i telefon under vanlig kontorstid, vill vi att ni mejlar oss istället. Därför står inget telefonnummer angivet. Vi svarar dessutom på alla mejl inom loppet av max 24 timmar, oftast mycket snabbare än så. Under Senaste nytt bjuder vi på nyheter både från oss själva men även från andra tidningar och våra radio och TV-kanaler.
  Till startsidan »  Lyssna på radiosporten » Nyhetsbrev » Artikelarkiv » Torsdag, 21 September 2017 Tid: 01:42
  FILMER - ett nytt inslag är att vi har börjat filma, t.ex. U19-landslaget, Gothia Cup med mera. Här ser ni alla filmer på ett och samma ställe» PRESENTERADE KLUBBAR - Svensk Damfotboll har funnits sedan 1989. Här ser vi en unik redovsning över vilka klubbar vi har skrivit om» FACEBOOK - besök gärna vår FB-sida där det också står mycket intressant att läsa om damfotbollen. Läs mer» NOSTALGI - se härliga bilder från den oerhört dramatiska VM-finalen 2011 mellan Japan och USA
i Frankfurt. Läs mer»
 

Meny

Startsida
Föregående...


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/s/svenskda/www/poll/include/class_mysql.php on line 23
Poll ID 0 does not exist.

PRENUMERERA på Svensk Damfotboll. Du får sex välfyllda nummer för endast 440 kronor (inkl. moms och porto).


Sök på Internet eller
Svensk Damfotboll
Skriv in ett sökord:

Välj sökalternativ:


TillbakaNr 8 av 60HTML | Text | Föreg.    Nästa

HEJ IGEN och FORTSATT GLAD PÅSK! Beställ SDF ikväll!

Datum : 2014-04-21


ettan610.gif

OBS! På grund av ett tekniskt fel så gick det inte i går att sända iväg vårt beställningsformulär där ni anger ert namn, adress, Postnr och ort. Om ni gjorde en beställning igår, Påskdagen, vänligen sänd er beställning igen. Vi beklagar detta. I dagens Nyhetsbrev har vi även med en omröstning om Tyresö FF. Se längre ner i detta Nyhetsbrev.

 Till startsidan»  Cupspecial» Senaste nytt»

Annandag Påsk den 21 april 2014
 

thunebro480.jpg
SARA THUNEBRO - oerhört rutinerad spelare i Eskilstuna United. Sara är den allsvenska nykomlingens största stjärna. E-tuna United som inledde med att i premiären hemma besegra KIF Örebro med 2-0. Nästa nr av Svensk Damfotboll utkommer fredagen den 2 maj. Ett mycket intressant nummer som innehåller bland annat ett reportage om Eskilstuna United, Exklusiv bevakning om Cup Kommunal och mycket, mycket annat.
- Foto: Anders Kjaersgaard, akfoto.se
Klicka här och läs mer om innehållet.►webb_540.gif
Klickade ni här igår och fyllde  i er beställning. Gör om detta då er beställning på grund av ett tekniskt fel inte nått oss.


TFFrubbe2.gif
seger540.jpg
DET HÄNDER MYCKET I TYRESÖ FF JUST NU - dels är man i semifinal i Champions League där man möter Birmingham. Efter 0-0 i England tror många att Tyresö vinner på hemmaplan och når finalen på Estádio do Restelo i Lissabon den 22 maj. Men samtidigt anser många att klubben har skadat svensk damfotboll i sitt "handlade och vandlande" ekonomiskt där man har flera miljoner i skulder. Frågan är också vilket lag Tyresö FF har till hösten. Caroline Seger (på bilden i ett tidigare möte i Champions League mot Kosovare Asllanis PSG) har via mejl fått sitt kontrakt uppsagt. Vad tycker du själv om Tyresös agerande?
Klicka här och delta i vår omröstning
. Omröstningen hittar ni längst ner till vänster på vår startsida. Det vore intressant att höra just din åsikt i frågan.
- Foto: Jan Fleischmann.


gladpask.gif

 
Redaktion: Svensk Damfotboll
Kronogatan 23A
462 30 VÄNERSBORG   
  Telefon:
E-mail:
0521-131 70
Kontakta oss 
Redaktion: Tidningen
SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6
681 52 Kristinehamn 
  Telefon:
E-mail:

Kontakta oss
Allt material på denna website är skyddat enligt svensk upphovsrättlagstiftning. Länka gärna till sidan.