Annons:
Tidningen SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6, 681 52 Kristinehamn
Tel.
Email: redaktionen@svenskdamfotboll.se
Till startsidan...
Svensk Damfotboll (SDF) Mejladress: redaktionen@svenskdamfotboll.se. Detta är en specialtidning om tjejfotboll som utkommer som papperstidning sex gånger om året. Det är en tidning med mycket fint magasinstryck och med UV-lackat omslag. Cirka 70 sidor per nummer! Vi bjuder på spännande läsning om landslaget, intressanta cuper och träningsläger. Tidningen har också en unik profil genom att skriva om såväl Allsvenskan ända ner till div. III. Tidningen startade 1989. 2017 innebär Årgång 29! Hemsidan, svenskdamfotboll.se, har funnits sedan september 2004. I vårt exklusiva Artikelarkiv här nedan kan ni se artiklar ända sedan starten 2004. En unik sammanställning. Under denna text i den blå kolumnen för Presenterade klubbar kan ni exakt se i vilka nummer vi har skrivit om olika klubbar i vårt avlånga land. År för år och i nummer för nummer ända sedan starten 1989. Om ni vill komma i kontakt med oss så är bästa sättet att snabbt sända ett E-mail till den adress som står uppe i det blå fältet till vänster om loggan. Klicka bara på mejladressen så kommer ni direkt till ert mejlprogram. Då vi sällan har möjlighet att svara i telefon under vanlig kontorstid, vill vi att ni mejlar oss istället. Därför står inget telefonnummer angivet. Vi svarar dessutom på alla mejl inom loppet av max 24 timmar, oftast mycket snabbare än så. Under Senaste nytt bjuder vi på nyheter både från oss själva men även från andra tidningar och våra radio och TV-kanaler.
  Till startsidan »  Lyssna på radiosporten » Nyhetsbrev » Artikelarkiv » Måndag, 25 September 2017 Tid: 08:04
  FILMER - ett nytt inslag är att vi har börjat filma, t.ex. U19-landslaget, Gothia Cup med mera. Här ser ni alla filmer på ett och samma ställe» PRESENTERADE KLUBBAR - Svensk Damfotboll har funnits sedan 1989. Här ser vi en unik redovsning över vilka klubbar vi har skrivit om» FACEBOOK - besök gärna vår FB-sida där det också står mycket intressant att läsa om damfotbollen. Läs mer» NOSTALGI - se härliga bilder från den oerhört dramatiska VM-finalen 2011 mellan Japan och USA
i Frankfurt. Läs mer»
 

Meny

Startsida
Föregående...


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/s/svenskda/www/poll/include/class_mysql.php on line 23
Poll ID 0 does not exist.

PRENUMERERA på Svensk Damfotboll. Du får sex välfyllda nummer för endast 440 kronor (inkl. moms och porto).


Sök på Internet eller
Svensk Damfotboll
Skriv in ett sökord:

Välj sökalternativ:


TillbakaNr 12 av 60HTML | Text | Föreg.    Nästa

OS-Kvartsfinal idag klockan 13.00

Datum : 2012-08-03


Till startsidan»  Cupspecial»  Senaste nytt»

Fredagen den 3 augusti 2012
 
 
 
 

osrubbe.jpg

frankrikebild.jpg
» OS I LONDON  - bild från VM-bronsmatchen i Tyskland förra året som slutade med blågul seger med 2-1. I dag är det kvartsfinal i OS mot samma motståndare. Klockan 13.00 på Hampden Park i Glasgow är det dags för den mycket viktiga kvartsfinalen. Matchen visas i SVT1.
Lyon-proffset Lotta Schelin säger inför drabbningen:
- Vi är lite mer fysiska och ska se om vi inte kan dyrka upp dem. De uppskattar inte djupledslöpande spelare som jag själv.

aikrubbe.jpg
» AIK SOLNA  - imponerade mest av alla i Gothia Cup, I världsturneringen i Göteborg förekommer totalt sex flickklasser i åldrarna F12, F13, F14, F15, F17 samt F19. Det blev guld i både F12 och F19. I F13 blev det brons för AIK.
Se våra härliga bilder från Gothia Cup

omslagnr4.jpg
NÄSTA NUMMER - om bl.a. Gothia Cup blir ett mycket intressant nummer på hela 80 sidor. Det utkommer i början av september månad. På bilden jublar AIK efter segern i F19-klassen i Gothia Cup.

Vårt stora nummer i september om bland annat Gothia Cup utkommer i början av september månad. Där kommer vi också att skriva om Sveriges OS-insatser, U19-landslagets suveräna EM-guld, Aroscupen i Västerås och mycket, mycket annat. Blir ett späckat och mycket intressant nummer på hela 80 sidor.
Klicka här för att göra din beställning►

 aik300x214.jpg
LINDA AUGUSTSSON - matchens lirare i F19-fnialen tillsammans med glada AIK-spelare efter finalsegern mot Karlskrona FF med 2-0.


urbanrubbe.jpg
urbanbildhatt.jpg
» SVENSK DAMFOTBOLLS chefredaktör Urban Emilsson har bevakat samtliga finaler på plats i Gothia Cup sedan 1991. Här ses han i samtal med spanska San Gabriels coach Marina Marimon, som för övrigt var den enda spelare och ledaren i laget från Barcelona som kunde tala engelska. San Gabriel förlorade finalen i F12-klassen mot AIK. Den snygga solhatten inköpte Urban på en reportageresa 2008 i USA då vi intervjuade bland annat Caroline Seger och Sara Larsson när de spelade för Philadelphia Independence liksom den amerikanska storstjärnan Abby Wambach. Urban gav på Ullevis läktare sin analys om AIK:s vassa framgångar i Gothia Cup för TilliT-TV. Klicka här för att se inslaget

aroscupenrubbe.jpg
aroscupenbengt.jpg
» MR AROSCUPEN Bengt Fredriksson, 77 år ung, har jobbat i arrangörsstaben för Aroscupen i Västerås varje är sedan starten för 35 år sedan. I arrangörsklubben Skiljebo SK har han varit med ända sedan 1944. Se vårt härliga bildcollage från Aroscupen►


lottarubbe.jpg
lottabild.jpg
» LOTTA SCHELIN - är Sveriges klart bästa spelare i OS. Men vem tycker du är näst bästa svenska spelare. Delta i vår omröstning, som ni hittar längst ner på startsidan till vänster.  Klicka här och avge din röst

 - besök vår Facebooksida där vi länkar till både egna och andra intressanta händelser inom damfotbollen. Gå gärna in och Gilla oss.
Klicka här⇒

 
Redaktion: Svensk Damfotboll
Kronogatan 23A
462 30 VÄNERSBORG   
  Telefon:
E-mail:
0521-131 70
Kontakta oss


 
Redaktion: Tidningen
SVENSK DAMFOTBOLL
Västra Klintvägen 6
681 52 Kristinehamn 
  Telefon:
E-mail:

Kontakta oss
Allt material på denna website är skyddat enligt svensk upphovsrättlagstiftning. Länka gärna till sidan.